تهیه و انتشار شبهات اعتقادی در بین نسل جوان

ساخت وبلاگ

اخیراً داستانی بشرح زیر در فضای مجازی پخش و بعضی از افراد بدون توجه به محتوا و پیام ضداعتقادی این داستان ساختگی و جعلی، اقدام به بازنشر آن نموده و بین مخاطبان دست و به دست شده است:

فردی مسلمان همسایه ای کافر داشت هر روز و هر شب با صدای بلند همسایه کافر رو لعن و نفرین می کرد: خدایا! جان این همسایه کافر مرا بگیر, مرگش را نزدیک کن. (طوری که مرد کافر می شنید.) 
زمان گذشت و مسلمان بیمار شد. دیگر نمی توانست غذا درست کند ولی در کمال تعجب غذایش سر موقع در خانه در اختیارش قرار می گرفت.
مسلمان سر نماز می گفت: خدایا ممنونم که بنده ات را فراموش نکردی و غذای مرا در خانه بمن می رسانی و لعنت بر آن کافر خدا نشناس!
روزی از روزها که خواست برود غذا را بر دارد، دید که این همسایه کافر است که غذا برایش می آورد. 
از آن شب به بعد، مسلمان سر نماز می گفت: خدایا ممنونم که این مرتیکه شیطان رو وسیله کردی تا برایم غذا بیاورد. من تازه حکمت تو را فهمیدم که چرا جانش را نگرفتی! و این حکایت خیلی هاست…

ملاحظه: در حکایت ساختگی بالا ما با مسلمانی سروکار داریم که ساخته و پرداخته ذهن بیمار دین ستیزان بوده و هیچ شباهتی به واقعیت ندارد؛ مسلمانی که به جای دعا برای هدایت همسایه ی کافر خود، بی هیچ دلیل منطقی دائماً مشغول لعن و نفرین اوست و هیچ تلاشی برای تبلیغ درست اعتقادات خود و ایجاد انگیزه برای طرف مقابل خود نمی کند، واقعاً از ضعف ایمان رنج می برد و تنها نام اسلام را یدک می کشد.

البته در این داستان مضحک، تناقضاتی هم به چشم می خورد که مخاطبین عزیز باید توجه و عنایت کافی به آن داشته باشند از جمله:
– شخصیت خوب داستان، کافر و شخصیت منفی، یک مسلمان است! در حالی که در گوشه و کنار دنیا این مسلمانان هستند که به بهانه های مختلف، مورد ستم و آزار قرار می گیرند.

– منطقاً هر شخصی سوای اعتقادات خود، اگر به طور مداوم مورد لعن و نفرین قرار بگیرد، انگیزه ای برای کمک به شخص نفرین کننده نخواهد داشت. این در حالی است که در این حکایت، با هدف به زیر کشاندن اسلام در برابر کفر، شخصیت کافر چهره ای کاملا مثبت، موجه و بشردوست پیدا می کند. 

– یک مسلمان واقعی اگر از سوی فرد غیرمسلمانی مورد یاری قرار بگیرد، قطعاً طبق سفارشات موکد اسلام، آنرا بی پاسخ نمی گذارد. این شخص چگونه مسلمانی است که حاضر است کمک انسان دوستانه کسی را که مدتی طولانی نفرینش کرده بپذیرد، اما حاضر نیست درباره عمل خود یا طرف مقابل تجدیدنظر نکند!

در هر صورت در این حکایت که ساخته و پرداخته اطاق فکرهای دشمن با استفاده از دهها متخصص عملیات روانی است، ما با یک شخصیت خیالی طرف هستیم و نمی توانیم آن را به عموم مسلمانان تعمیم دهیم اما در واقع طراح شبهه یادشده با آوردن عبارت: “حکایت خیلی هاست” به طور غیرمستقیم علاوه بر تخریب چهره اعتقادی مسلمانان، به روحیه ظلم ستیزی و استکبارستیزی مردمی نیز پرداخته و آنرا تخطئه کرده است.


برچسب‌ها: شبهات , دینی , فضای مجازی , تلگرام , کافر همسفر...
ما را در سایت همسفر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : vahid6289o بازدید : 267 تاريخ : سه شنبه 12 دی 1396 ساعت: 2:02